Sunday 7 December 2014

Probleemloze installatie en uitvoering de AXA raamsluiting 3308-41-91

Bent u op zoek naar een raamsluiting die makkelijk is te bedienen en eenvoudig is te monteren? Dan is de AXA 3308-41-91 zeker een overweging waard.

Deze raamsluiting is voorzien van een drukknopsysteem. Dit systeem helpt met het waarborgen van de veiligheid van uw leefomgeving, zonder daar gebruiksgemak voor op te offeren. Het bedienen is vrij vanzelfsprekend: u drukt de knop in en kunt vervolgens de raamsluiting open of dicht draaien. Deze simpele maar zeer ingenieuze aanvulling van het product zorgt ervoor dat kinderen geen gevaar lopen als ze met uw raamsluiting experimenteren.

Naast een drukknop beschikt de 3308-41-91 ook nog over een ventilatienok. Met deze nok is het mogelijk om, u raad het al, uw raam op een ventilatiestand te zetten. Dit draagt bij aan uw binnenshuis milieu. Frisse lucht komt naar binnen en vervuilde lucht gaat naar buiten. Uw huis voelt weer prettig aan en uw leefomgeving is een stuk gezonder.


AXA Raamsluiting - 3308-41-91
AXA Raamsluiting - 3308-41-91
In dit blog staat de raamsluiting 3308-41-91 centraal. Alles wat u dient te weten over dit product kunt u hier lezen.

Productinformatie van de AXA Raamsluiting 3308-41-91
De AXA raamsluiting 3308-41-91 is geschikt voor bijna alle mogelijke toepassingen van raamsluitingen. Deze sluiting is geschikt voor naar binnendraaiende zowel als naar buitendraaiende ramen én deuren. Zoals op de bovenstaande afbeelding is te zien is de 3308-41-91 de linkse uitvoering van de 3308-serie. Hij is gefabriceerd uit aluminium en heeft een geanodiseerde afwerking. Dit houdt in dat het materiaal als het ware een extra laag over zich heen krijgt. Deze laag zorgt ervoor dat het product extra sterk, roestbestendig en slijtvast is. Door het anodiseren krijgt de raamsluiting een vriendelijke glans over het naturel (F1) kleurige model. Kortom; het is een kwaliteitsproduct met een aantrekkelijke vormgeving.

Montage
Omdat er zo veel verschillende toepassingen zijn van de 3308-41-91, zijn de montagevereisten ook heel verschillend. Voordat u uw aankoop doet is het belangrijk om te kijken naar deze vereisten, zodat u niet een ongeschikt product koopt. In de onderstaande afbeeldingen kunt u de mogelijke posities van het product aflezen.

           

Wat ook van belang is, is de benodigde montageruimte. Dit zijn de minimale afmetingen van uw raam/kozijn die nodig zijn om het product op een probleemloze wijze te monteren. In de onderstaande afbeelding kunt u deze afmetingen aflezen.

     

Voor een gedetailleerde montagehandleiding kunt u deze link volgen.

No comments:

Post a Comment