Tuesday 25 November 2014

3308 De alles-in-één van de raamsluitingen – de AXA raamsluiting 3308-41-91

De statement die AXA met haar raamsluitingserie 3308 maakt is 'Veiligheid en gebruiksgemak in één.' Veiligheid komt terug bij het drukknopsysteem dat is geïntegreerd in de raamsluiting. Deze knop zorgt ervoor dat spelende kinderen of baby's geen gevaar lopen als ze in aanraking komen met uw raam.

Gebruiksgemak komt terug bij de werking van de raamsluiting. Met een druk op de knop en een beweging die de hendel naar boven of beneden haalt kunt u probleemloos de sluiting bedienen. Wat wil je nou nog meer van een raamsluiting?


AXA Raamsluiting - 3308-41-91



AXA Raamsluiting - 3308-41-91
In deze blog staat de 3308-41-91 in de schijnwerper. Alles over deze variant van de succesvolle 3308-serie kunt u hier lezen.


Productinformatie van de AXA Raamsluiting 3308-41-91

De AXA raamsluiting 3308-41-91 is geschikt voor naar buiten- en binnendraaiende ramen én deuren. Vrijwel voor alle mogelijke situaties die u zich maar kunt voorstellen. De 3308-41-91 is de linkse uitvoering. Er zijn ook rechtse versies en die dragen het nummer 3308-31.

De 3308-41-91 is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit houdt in dat het aluminium een elektrolytische behandeling heeft gekregen. Dit zorgt voor een drastische verbetering van de kwaliteit van het product. Het materiaal wordt er heel sterk van, roestbestendig en slijtvast. De 41-91 is beschikbaar in de kleur F1 (naturel) en heeft een finish gemaakt van zwart kunststof.

Ook beschikt deze raamsluiting over een ventilatienok. Met deze nok kunt u uw raam op een veilige manier op een ventilatiestand zetten. Zo kunt u van frisse lucht genieten terwijl de veiligheid van uw leefomgeving wordt gewaarborgd.


Montage
Aangezien de toepassing van het product zo variabel is, zijn de montagemogelijkheden heel verschillend. Het is dus belangrijk om te kijken of de raamsluiting geschikt is voor uw raam/kozijn. Hieronder vindt u de mogelijke productposities grafisch afgebeeld.


        


Wat ook van belang is, is de benodigde montageruimte. Dit zijn de minimale afmetingen van uw raam/kozijn die nodig zijn om het product op een probleemloze wijze te monteren. In de onderstaande afbeelding kunt u deze afmetingen aflezen.


    


Voor een gedetailleerde montagehandleiding kunt u deze link volgen.

No comments:

Post a Comment